Stigli su kalendari i planeri za 2021. godinu

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti najnoviju liniju kalendara i planera za 2021. godinu. Ovu liniju pripremali smo još od početka godine. Mjesecima smo stvarali dizajn, slagali prijelom i marljivo pripremali cijeli projekt za tisak samo da ovi kalendari budu zanimljivi, jedinstveni, i s daškom nečeg stvarno posebnog.

Sve upite i narudžbe primamo preko kontakta koji možete pronaći na dnu stranice. Galerija svih kalendara dostupna je na našoj stranici, a evo i nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći kod odabira i naručivanja:

  • Uz svaku narudžbu potrebno je navesti broj artikla koji se nalazi odmah u naslovu proizvoda. To bitno skraćuje vrijeme provedeno u dogovaranju i ubrzava samu isporuku.
  • Glavne vrste kalendara su zidni i stolni.
  • Postoji izbor između 6 različitih dimenzija. Primjerice, u 33×48 centimetara, prvi broj (33) označava širinu kalendara, a drugi broj (48) označava visinu kalendara.
  • Uski dugački kalendari kao što su Cvijeće, Hrvatska  (11×48 centimetara) i Obiteljski (22×48 centimetara) izvrsni su za male prostore.
  • Za ljubitelje dobre fotografije, najbolji izbor su veliki kalendari s najkvalitetnijim reprodukcijama. Jeste li znali da sve fotografije s naših kalendara snimamo sami?
  • Kod kalendara srednje veličine (33×24 centimetara), kriju se motivacijske poruke, poetične crtice i zagrebački motivi.

Za uredsko poslovanje i dobru organizaciju imamo stolni kalendar, dvotjedni stolni planer i stolni planer koji je ujedno i fotomonografija Hrvatske.

Nadamo se da će ovaj mali vodič pomoći boljem razumijevanju prilikom listanja naših galerija i pri samom procesu zaprimanja narudžbe. Za sva dodatna pitanja, kao i uvijek, stojimo na raspolaganju.

Do idućeg puta, škicnite i ostale proizvode iz našeg školskog, uredskog i darovnog programa.

Vaš JANPROM